black rectangle
A WohnderDrone az Afrika Expón

Közép-Kelet Európa egyetlen, első, ezáltal legnagyobb tematikus Afrika-fórumán eláruljuk, hogyan segíthet a drónos precíziós ökoszisztéma egy természeti krízis visszaszorításában.

2022.02.22.


Közép-Kelet Európa legnagyobb tematikus Afrika-fórumán eláruljuk, hogyan segíthet a drónos precíziós ökoszisztéma egy természeti krízis visszaszorításában.

A 44. Utazás kiállítás szakmai programján a Hungary Helps Programmal együttműködve több mint 22 szervezet mutatkozik be 480 nm-en, közel tizenöt afrikai ország képviseletében a HUNGEXPO H Pavilonjában. A Közép-Kelet Európában egyedülálló, hiánypótló rendezvény egyrészt bemutatja az Afrikában, a magyar állam által támogatott projektek széles skáláját és eredményeit, másrészt a rendezvényen bemutatkoznak azok a mindennapi hősök, önkéntesek, szervezeti képviselők, akik lelkesen, elhivatottan, szakmai tapasztalataikkal segítik Afrikát. 

Az élelmiszerellátás biztosítása precíziós drónos permetezéssel

Az elmúlt időszakban 70 éve nem látott sáskajárás pusztított Kenyában, Szomáliában és Etiópiában. Rovarok százmillióiból álló rajok árasztották el Kelet-Afrika mezőgazdasági területeit, ezért a veszélyeztetett régiókban ismét éhezés fenyeget. Kenyában közel 70 millió hektár mezőgazdasági terület fertőzött.

Az olajban oldott spórákból készült rovarirtó szereket képtelenség a megszokott módon, a megfelelő mennyiségben eljuttatni a térségbe – ebben nyújt megoldást a drónos permetezést forradalmasító WohnderJet technológia.

Kenyai partnerünkkel szoros együttműködésben teszteljük a MouldTech Systems által kifejlesztett WohnderJet technológiát, mellyel hatékony megoldást kínálunk a legkülönfélébb mezőgazdasági problémákra, az általános terménypermetezéstől a kártevőirtásig. Az élelmiszerellátás támogatása, a rovarirtás során minél kevesebb vegyszer használata, a mezőgazdasági termesztés hatékonyságának növelése csak néhány dolog azok közül, melyek a fejlesztéseinkre épülő, precíziós drónos permetezéssel könnyedén megvalósíthatók.

Utazás Kiállítás 2022
Az Afrika Expo a 2022-es Utazás Kiállítás keretein belül kerül megrendezésre.

A Fenntartható fejlődés és a Hungary Helps Program című kerekasztal-beszélgetés során a WohnderDrone Kft. részéről Dancs Beatrix számol be a drónos precíziós permetezés mibenlétéről és a projektben elért eredményeinkről. A rendezvény az Utazás Kiállításra váltott belépőjeggyel látogatható.

10. Hungary Helps Afrika Expo és Vásár
Hungexpo
2022. március 3 – 6
WohnderDrone: H Pavilon

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020