black rectangle
Sikerrel zárult a WohnderDrone boszniai oktatássorozata

Elméleti és gyakorlati oktatással járultunk hozzá a Hungary Helps program támogatásához.

2022.03.28.


Ahogy arról nemrégiben már hírt adtunk, egy különleges program keretében az Innovatív Kezdeményezések Egyesülete (IKE2020) egy precíziós gazdálkodást elősegítő csomagot adományozott az Una-Sana kantoni Mezőgazdasági Intézetnek. A csomag része a WohnderJet Agro H20, napjaink egyik legprecízebb és leghatékonyabb mezőgazdasági permetező eszköze.

Az ötvenezer eurós fejlesztési támogatás elengedhetetlen részének bizonyult az a többnapos elméleti és gyakorlati oktatássorozat, mely során a bihácsi intézmény munkatársai a MouldTech Systems és a WohnderDrone mérnökeinek közvetlen segítségével testközelben ismerkedhettek meg a WohnderJet rendszerrel, valamint a Drone Volt Hercules H20 drónnal az USK Mezőgazdasági Intézetben és a bihácsi repülőtéren. A program, valamint az általunk felügyelt és lebonyolított képzés is kitörő sikert aratott.

Az IKE és Hungary Helps szervezetekkel közösen egy sikeres pilot projectet valósítottunk meg Bihácson. Az Una-Sana Kanton Mezőgazdasági Intézet részéről 5 agrármérnök hölgy vett részt az oktatáson, akik a 4. nap végére képesek voltak önállóan repülni a drónokkal, ami óriási teljesítmény mindkét fél részéről. A pilot projekt nagyon sok lehetőséget nyitott meg számunkra a boszniai piacon.” – nyilatkozta Dancs Beatrix, a WohnderDrone Kft. üzletkötője.

Az RTV-USK riportja a hivatalos bemutatóról

A WohnderDrone Kft. 2022 áprilisában kiállítóként vesz részt a nyugat-balkáni régió egyik legszámottevőbb gazdasági eseményén, a 23. Mostari Nemzetközi Vásáron.

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020