black rectangle
Nemzetközi együttműködés a mezőgazdaság jövőéért – a WohnderDrone a Mostari Vásáron

A WohnderDrone a precíziós mezőgazdaság szakértőjeként vett részt a nyugat-balkáni régió egyik legszámottevőbb gazdasági eseményén, a 23. Mostari Nemzetközi Vásáron.

2022.04.19.


A WohnderDrone Kft. standjánál érdeklődők a legmélyebb részletekig megismerkedhettek a precíziós mezőgazdaság számára kifejlesztett megoldási ökoszisztémánkkal – több helyi szőlészet kiemelten érdeklődött napjaink egyik legfejlettebb drónos permetező rendszere, a WohnderJet Agro H20 iránt.

A nagy sikerrel zajló kiállítás megnyitóján részt vett Szíjjártó Péter, Magyarország Külgazdasági és Külügyminisztere is, aki az elsők között látogatott el a WohnderDrone standjához.

Pete Balázs, a WohnderDrone Kft. üzletfejlesztési igazgatója egy, a kiállítást kísérő szakmai programon tartott előadást, mely során számbavette a mezőgazdaságot érintő hazai és Bosznia-Hercegovinai együttműködési perspektívákat.

A nívós rendezvény panelbeszélgetéssel zárult, melyet Magyarország mostari tiszteletbeli külgazdasági tanácsosa, Kresimir Lukic moderált, cégünk képviselője mellett részt vett Mezőlaki Ákos, az Agrofeed Kereskedelmi Kft. exportért felelős kereskedelmi igazgatója, Dicse Jenő, a SkillDict Zrt. üzletfejlesztési igazgatója, valamint a Bosznia-Hercegovina Föderáció Gazdasági Kamara mezőgazdasági és kereskedelmi szektorának igazgatója Erina Lasić is.

A résztvevők ezentúl is elkötelezetten dolgoznak a két ország között létrejött gazdasági kapcsolat szorosabbra fűzésén.

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020