black rectangle
Együttműködési megállapodást kötöttünk a Mostari Egyetemmel

A WohnderDrone és a Bosznia-Hercegovinai tudásközpont ezentúl együttes erővel építik a precíziós mezőgazdálkodás jövőjét.

2022.04.20.


Szakmai együttműködésre vonatkozó szándéknyilatkozatot írtunk alá a Mostari Egyetemmel. Bosznia-Hercegovina harmadik legnagyobb felsőoktatási intézménye ezentúl az agrártudományok különféle területein nyújt segítséget, míg a WohnderDrone fejlesztéseinek köszönhetően az egyetem munkatársai még magasabb szintre emelhetik a kutatómunkát.

A kölcsönös együttműködésről és kompetencia-megosztásról szóló dokumentumot Sanja Bijakšić, a Mostari Egyetem nemzetközi kapcsolatokért felelős rektorhelyettese, valamint Pete Balázs a WohnderDrone Kft. üzletfejlesztési igazgatója írták alá.

A ceremóniát követően demonstratív repülést tartottunk az egyetem teszt-kertjében, ahol különféle növénykultúrák felett (szőlő, cseresznyefák) mutattuk be, mire képes a WohnderJet Agro H20 “lean farming” permetezőrendszer.

A próbarepülésen a helyi gazdák és az egyetem képviselői mellett részt vettek a Hungary Helps és az IKE2020 munkatársai is.

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020