black rectangle
Drone Volt Hercules 20

A nagy teherbírású, multifunkcionális drónok királya


A Hercules 20 egy masszív, robosztus és sokoldalú légi platform, melyet kifejezetten professzionális felhasználásra terveztek. Legyen szó mezőgazdasági, építőipari, biztonságtechnikai, felügyeleti, ellenőrzési vagy felmérési feladatokról, tökéletesen megállja a helyét a légi alkalmazások során.

Payloadok és nehéz érzékelők széles kínálatával kompatibilis, különféle tartozékainak (kamera, permetező stb.) köszönhetően pedig könnyedén testreszabható.

Innovatív kialakításának hála, szinte bármilyen küldetés során segítségül hívhatjuk. A Hercules 20 a tökéletes partner!

Hatalmas teherbírás

Az egyik legerősebb kereskedelmi drón: akár 15 kg-os súlyt is játszva szállít és a payloadok széles választékával kompatibilis.

Robosztus kialakítás

A hasznos teher súlyától függetlenül kiváló repülési stabilitással és ellenállással bír. Sokáig megbízható eszköz marad.

Hosszabb üzemidő

A Drone Volt Hercules 20 akár negyven percig képes a levegőben maradni (a repülési idő függ a hasznos teher súlyától).

Hercules 20 drón

Teljes egészében szénszálas váza és eloxált alumínium kötőelemei a legextrémebb repülési körülményekkel szemben is rendkívül ellenállóvá teszik a Hercules 20-at. 2mm-es deformációnak is ellenáll, ezért akár 15 kg hasznos terhet bír el.

Két extra akkumulátorának köszönhetően döbbenetes teljesítményt nyújt: káprázatos teherbírás mellett (a rakomány súlyától függően) 660 mm-es propellereivel akár 40 percig képes a levegőben manőverezni, sebessége pedig eléri a 90 km/h-t. Akár 50 km/h-s széllel, mérsékelt esővel és a -20, valamint a +45 Celsius fokos hőmérséklettel is megbirkózik.

Levehető karjai és futóműve egyedülállóan kompakttá teszik a Hercules 20-at. Könnyen és gyorsan szerelhető, ezáltal könnyen tárolható és szállítható.

black rectangle

Kompatibilis payloadok
WohnderJet Agro H20

Wohnder
Jet Agro H20

A WohnderJet Agro H20 napjaink egyik legprecízebb és leghatékonyabb mezőgazdasági permetező eszköze. Segítségével akár 90%-kal képes csökkenthető a jelenleg használt víz és vegyszer mennyisége a hagyományos technológiákhoz viszonyítva.

BŐVEBBEN

Pensar kamera

Pensar SDK Camera

A Pensar a világ leghatékonyabb, beágyazott mesterséges intelligenciával rendelkező kamerája, melyet kifejezetten professzionális felhasználásra terveztek. 30x-os zoommal bíró Sony HD rendszere és Flir Boson infravörös érzékelője mellett egy teljes értékű, dedikált mestereséges intelligencia-számítóegységet is kapott: ez az Nvidia Jetson TX2!

Flir duo pro r

FLIR
Duo™
Pro R

Az új FLIR Duo™ Pro R egy nagyfelbontású radiometrikus hőkamerának, egy 4K kamerának, valamint a fedélzeti érzékelők garmadájának közös erejével kínálja a világ legerősebb kétszenzoros képalkotó megoldását kisméretű kereskedelmi drónok számára. A FLIR Duo™ Pro R bármilyen légi járművet ipari eszközzé alakít, ezzel is növelve annak értékét és felhasználási lehetőségeit.

black rectangle

Felhasználási területek
Energiaipar

Energiaipar

■ Napelem-ellenőrzés
■ Szélturbina vizsgálat
■ Offshore platform vizsgálat
■ Csővezeték vizsgálat

Építőipar

Építőipar

Épületvizsgálat
(korrózió, hőveszteség, szivárgás…)
Területbejárás
Térképezés
A folyamatok nyomon követése

Ellenőrzés

Ellenőrzés

Ipari ellenőrzés
Infrastrukturális karbantartás
Forgalomellenőrzés
Repülőgép-ellenőrzés

Biztonság és védelem

Biztonság és védelem

Kutatás és mentés
Tűzoltási tevékenység támogatása
Rendészeti támogatás
Polgári biztonsági szolgálat

black rectangle

Fenntartható technológia

Drónjaink fenntarthatóbb elektromos technológián alapulnak.
Használat közben 0% szén-dioxidot termelnek, ezzel is segítve partnereink környezetterhelésének csökkentését.

KAPCSOLAT   BROSÚRA   SZERVIZ   TÁMOGATÁS
𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020