black rectangle
WohnderJet Agro H20

A WohnderJet Agro H20 napjaink egyik legprecízebb és leghatékonyabb mezőgazdasági permetező eszköze.


A WohnderJet Agro H20 központi eleme a magyar szabadalom által óvott innováció, a WohnderJet permetezőfej, melynek működése a szabályozott cseppképződés-technológia (CDA) tökéletesítésén alapul.

Segítségével drasztikusan csökkenthető a környezetbe jutó, hosszabb távon gyakorta károsnak bizonyuló növényvédő szerek mennyisége, miközben jelentősen növelhető a gazdaság ráfordítás-megtérülési mutatója, és vízgazdálkodásának hatékonysága.

blue rectangle

A kihívás

2020 májusában az Európai Bizottság az Európai Zöld Megállapodás (European Green Deal) keretében benyújtotta „a termelőtől a fogyasztóig” stratégiáját, mely szerint a fenntartható mezőgazdaságra való áttérés egyik sarokköve a növényvédő szerek által okozott környezeti terhelés csökkentése 2030-ig.

A stratégia konkrét célokat határoz meg az EU élelmiszer-rendszerének átalakítására, többek között a peszticidek használatának és kockázatának 50%-os csökkentését, illetve a műtrágyahasználat legalább 20%-os csökkentését.

black rectangle

 


A megoldás

A WohnderJet Agro H20, a permetléfolyamot homogenizáló és precízen szabályozni képes szabadalmának köszönhetően ez idáig elképzelhetetlen mértékben (akár 90%-kal!) képes csökkenteni a jelenleg használt víz és vegyszer (legalább 30, de akár 50%-kal) mennyiségét a hagyományos technológiákhoz viszonyítva, ugyanazon, vagy jobb hatékonyság mellett, méghozzá óránkénti hathektáros terület lefedési sebességgel.

HAGYOMÁNYOS GÉPI PERMETEZÉS
300 liter / hektár


DRÓNOS PERMETEZÉS
50 liter / hektár

WOHNDERJET AGRO
8 liter / hektár

blue rectangle

A technológia

A lémennyiség homogenizálása (saját szabadalom) és a tovább fejlesztett CDA technológia teszi lehetővé a szinte tökéletesen egyenletes, 95%-ban azonos méretű cseppekből álló szórásképet.

A WohnderJet Agro H20 kiemelkedően magas hatékonyságát a WohnderJet permetező fej, valamint más, kifejezetten erre a célra optimalizált innovatív technológiák együttes eredménye garantálja.

WohnderJet spraying system

A WohnderJet Agro négyfejes permetező- rendszert célzottan mezőgazdasági célokra fejlesztettük ki, ezért a cseppek méretét a kezelendő kórokozókra állíthatjuk be rendkívül precízen 5 és 150 mikron között (5 mikrononkénti lépésekkel).

A WohnderJet Agro H20 mezőgazdasági permetező rendszert a Drone Volt Hercules 20 nagy teherbírású és centiméter pontos precizitású repülési képességekkel rendelkező ipari drónjára optimalizáltuk, mellyel 6 hektár / óra sebességgel dolgozhatunk.

A drónos permetezés sajátos tulajdonságaiból adódóan teljesen megszűnik a taposási kár, és az eső okozta (akár többhetes) kényszer- várakozás, valamint az eddig csak körülményesen meg- közelíthető táblák sem okoznak fennakadást.

A WohnderJet Agro H20 hatékonysága tovább fokozható foltkezeléses permetezéssel, melyet a rendszerhez illeszthető, multispektrális vizsgálat elvégzésére alkalmas kamerával ellátott drón képe alapján, valós időben tervezhetünk.

A WohnderJet Agro permetező rendszer a hagyományos mezőgazdasági gépekkel is kompatibilis így könnyedén integrálható a meglévő gépparkba!

Field

blue rectangle

Lean farming

PRECÍZIÓS GAZDÁLKODÁS

A WohnderJet Agro H20 rendszernek köszönhetően a permetezési folyamat összes paraméterét uralhatjuk és magas precizitással finomhangolhatjuk az adott feladat igényei szerint – a munka végeztével pedig lehetőséget kapunk hatékonyság- elemzésre is.

Ezzel végre a gyakorlatban is megvalósulhat a lean szemléletben megtervezett precíziós gazdálkodás növényvédelme, ahol

» a megfelelő szert
» a megfelelő helyen
» a megfelelő időben
» a megfelelő mennyiségben

juttatjuk ki a környezetbe.

A WohnderJet Agro H20 egy komplex, az agrárium számára kidolgozott megoldás ökoszisztéma része, melyhez egy multispektrális vizsgálatot végző drón és egy teljes mobil munkaállomás is tartozik.

black rectangle

Amit nyújtunk

Szolgáltatás

Előzetes felmérés, feltérképezés
Szántóföldek drónos permetezése
Szőlők, gyümölcsösök permetezése
Fenyvesek, dísznövény kertészetek permetezése

Értékesítés

A Drone Volt termékek kizárólagos hazai és regionális forgalmazója a WohnderDrone.

Drón, perifériák, payload
Tájékoztatást nyújtunk az aktuális pályázati lehetőségekről

Szerviz

After sales
Szervizszolgáltatás Magyarország egész területén (keressen minket!)

KAPCSOLATSZERVIZTÁMOGATÁS

black rectangle

Végfelhasználói Licencszerződés

WohnderJet Agro H20 Controller alkalmazás

ANDROID   iOS
𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020