WohnderDrone Agro A10
black rectangle
WohnderDrone A10

Lean Farming permetező drón WohnderJet CDA szórófejekkel


A WohnderDrone A10 a WohnderDrone Kft. lean farming eszközcsaládjának legújabb, teljes egészében saját fejlesztésű tagja. A világ első permetező drónja, mely a magyar szabadalmon alapuló WohnderJet precíziós CDA szórófej legfrissebb, minden tekintetben professzionalizált változatával érkezik.

A WohnderJet szórófejjel ez idáig elképzelhetetlen mértékben csökkenthető a jelenleg használt víz és vegyszer mennyisége a hagyományos permetezési technológiákhoz képest, hasonló, vagy jobb hatékonyság mellett. A WohnderJet használatával a gyakorlatban is megvalósul a lean szemléletben megtervezett precíziós gazdálkodás növényvédelme, ahol a megfelelő szert a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a megfelelő mennyiségben juttatjuk ki a környezetbe.

A WohnderDrone A10 mindenki számára elérhetővé teszi WohnderJet technológia előnyeit.

Hatékony

Akár tízhektáros óránkénti teljesítmény.
Költséghatékony üzemeltetés.

Könnyű és egyszerű

Cserélhető akkumulátora nélkül mindössze 11 kilogramm tömegű, ezért könnyen szállítható.

Csúcstechnológiás

Harmadik generációs WohnderJet szórófej.
Onboard AI.

Biztonságos

FPV kamerával és radaros akadályelkerülő rendszerrel felszerelve.

Gyors telepítés

Továbbfejlesztett repüléstervezés.
D-RTK bázisállomás intelligens visszatérési funkcióval.

WohnderDrone szolgáltatások

Magyarországi szakszerviz.
Gyakorlatorientált oktatás.

Az A10 permetező drón tízliteres tartálya, könnyedén nyitható karjai és egyszerűen kezelhető szoftvere jóvoltából szinte pillanatok alatt bevethető. Akár óránkénti tízhektáros teljesítményre képes. Egyetlen, 16000 mAh kapacitású akkumulátora kényelmesen cserélhető. Az eszközhöz mellékelt kétfiókos akkumulátortöltővel minimálisra csökkenthető a bevetések közötti várakozás.

A rendszer tervezésénél mérnökeink a biztonságos és kényelmes üzemeltetést helyezték a középpontba. Az A10 könnyen kezelhető vezérlőszoftverével gyerekjáték a repülési terv elkészítése, a fedélzeti mesterséges intelligencia pedig a repülés közbeni, valós idejű akadályelkerülésért is felel. 

A jármű fejlett radaros biztonsági szenzorainak és reflektoros kamerájának hála rögtön készen áll az éjszakai bevetésekre is. Fedélzeti számítógépének köszönhetően rajrepülésre is alkalmazható. Az RTK alapú precíz munkavégzés és az intelligens permetezés szabályozás szavatolja a pontos és hatékony munkavégzést.

Az A10 különféle növénykultúrákban is kiemelkedő teljesítményre képes, legyen az erdő, szántóföldi környezet vagy gyümölcsös.

Az A10 egyedülálló képességeit a saját fejlesztésű WohnderDrone applikáció kelti életre. A szoftver a drónhoz mellékelt tableten előtelepítve érkezik. A könnyen kezelhető alkalmazás stabil kommunikációt biztosít a drón, a bázisállomás, valamint a controller között. A real-time monitoring mellett lehetőséget biztosít a repülés megállítására, folytatására, valamint ismétlésére is, a műveletek végén pedig részletes analitikát nyújt a bevetésről.

Az applikációt a felhasználói igények és a jogi követelményeknek megfelelően folyamatosan frissítjük, ezért a WohnderDrone A10 a jövőben is a lehető legjobb teljesítmény mellett garantálja a megbízható működést.

black rectangle

Harmadik generációs WohnderJet szórófejjel

A WohnderJet technológián alapuló, saját fejlesztésű permetszórófej harmadik, továbbfejlesztett generációja minden eddiginél lenyűgözőbb, egyedülálló eredményeket garantál a cseppméretek homogenitását illetően.

A WohnderJet szórófej segítségével drasztikusan csökkenthető a környezetbe jutó, hosszabb távon gyakorta károsnak bizonyuló növényvédő szerek mennyisége, miközben jelentősen növelhető a gazdaság ráfordítás-megtérülési mutatója, és vízgazdálkodásának hatékonysága.

A lémennyiség homogenizálása (saját szabadalom) és a tovább fejlesztett CDA technológia teszi lehetővé a szinte tökéletesen egyenletes, 95%-ban azonos méretű cseppekből álló szórásképet.

A drónos permetezés sajátos tulajdonságaiból adódóan teljesen megszűnik a taposási kár, és az eső okozta (akár többhetes) kényszer-várakozás, valamint az eddig csak körülményesen megközelíthető táblák sem okoznak fennakadást.

A WohnderJet A10 hatékonysága tovább fokozható foltkezeléses permetezéssel, melyet a rendszerhez illeszthető, multispektrális vizsgálat elvégzésére alkalmas kamerával ellátott drón képe alapján, valós időben tervezhetünk.

A WohnderJet Agro permetező rendszer a hagyományos mezőgazdasági gépekkel is kompatibilis így könnyedén integrálható a meglévő gépparkba!

black rectangle

Felhasználási területek

Szőlészet

Gyümölcsös

Erdészet

Szántóföld

black rectangle

Fenntartható technológia

Drónjaink fenntarthatóbb elektromos technológián alapulnak.
Használat közben 0% szén-dioxidot termelnek, ezzel is segítve partnereink környezetterhelésének csökkentését.

KAPCSOLAT   SZERVIZ   TÁMOGATÁS   SPECIFIKÁCIÓ   HASZNÁLATI UTASÍTÁS
𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020