black rectangle
Vadonatúj drónon debütál a WohnderJet permetezőrendszer új generációja

Elsőként a 2023-as AgroMashExpo agrárgépshow keretein belül mutatkozik be a közönségnek a WohnderDrone Kft. lean farming eszközcsaládjának legújabb, teljes egészében saját fejlesztésű tagja, a WohnderDrone A10.

2023.01.24.


A WohnderDrone A10 a világ első permetező drónja, mely a magyar szabadalmon alapuló WohnderJet precíziós CDA szórófej legfrissebb, minden tekintetben professzionalizált változatával érkezik.

A zalaegerszegi MouldTech Systems a régió egyik legkiemelkedőbb drónfejlesztőjeként kifejezetten a mezőgazdaság és a meteorológia problémáira kínál megoldást innovatív termékekkel és szolgáltatásokkal, melyeket egy teljes körű megoldási ökoszisztéma, a WohnderDrone Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. foglal össze.

A forradalmi WohnderJet technológia kifejlesztése során a vállalat mérnökei olyan, minden tekintetben zöld megoldásra leltek, mellyel nem csupán felmérhető a mezőgazdasági területek állapota, azonnali beavatkozásra is lehetőséget nyújt. A cég által fejlesztett CDA (irányított cseppképződés) szórófej segítségével drasztikus mértékben szárnyalják túl a jelenleg használt
permetező rendszerek hatékonyságát.

A WohnderJet szórófejjel ez idáig elképzelhetetlen mértékben csökkenthető a jelenleg használt víz és vegyszer mennyisége a hagyományos permetezési technológiákhoz képest, hasonló, vagy jobb hatékonyság mellett. A WohnderJet használatával a gyakorlatban is megvalósul a lean szemléletben megtervezett precíziós gazdálkodás növényvédelme, ahol a megfelelő szert a megfelelő helyen, a megfelelő időben és a megfelelő mennyiségben juttatjuk ki a környezetbe.

A WohnderDrone A10 mindenki számára elérhetővé teszi WohnderJet technológia előnyeit.

A WohnderDrone A10 munkáját a WohnderJet technológián alapuló, saját fejlesztésű permetszórófej harmadik, továbbfejlesztett generációja segíti, mely minden eddiginél lenyűgözőbb, egyedülálló eredményeket garantál a cseppméretek homogenitását illetően.

A precíziós permetező drón tervezésénél a vállalat mérnökei a biztonságos és kényelmes üzemeltetést helyezték a középpontba. Az A10 könnyen kezelhető vezérlőszoftverével gyerekjáték a repülési terv elkészítése, a fedélzeti mesterséges intelligencia pedig a repülés közbeni, valós idejű akadályelkerülésért is felel. 

A jármű fejlett radaros biztonsági szenzorainak és reflektoros kamerájának hála rögtön készen áll az éjszakai bevetésekre is. Fedélzeti számítógépének köszönhetően rajrepülésre is alkalmazható. Az RTK alapú precíz munkavégzés és az intelligens permetezés szabályozás szavatolja a pontos és hatékony munkavégzést.

Az A10 különféle növénykultúrákban is kiemelkedő teljesítményre képes, legyen az erdő, szántóföldi környezet vagy gyümölcsös.

A képhez tartozó alt jellemző üres; a10_crop-1024x497.jpg a fájlnév

A permetező drón egyedülálló képességeit a saját fejlesztésű WohnderDrone applikáció kelti életre, mely a drónhoz mellékelt tableten előtelepítve érkezik. A könnyen kezelhető alkalmazás stabil kommunikációt biztosít a drón, a bázisállomás, valamint a controller között. A real-time monitoring mellett lehetőséget biztosít a repülés megállítására, folytatására, valamint ismétlésére is, a műveletek végén pedig részletes analitikát is nyújt a bevetésről.

Az applikációt a felhasználói igények és a jogi követelményeknek megfelelően folyamatosan frissítik, ezért a WohnderDrone A10 a jövőben is a lehető legjobb teljesítmény mellett garantálja a megbízható működést.

A precíziós mezőgazdaságban élen járó vállalat különleges szolgáltatáscsomagot is kínál az A10 mellé, mely többek között tartalmazza a magyarországi szakszerviz-szolgáltatást és a gyakorlatorientált oktatáscsomagot is.

A WohnderDrone A10 testközelből is megismerhető január 25 és 28 között a Hungexpo H pavilonjában, a H5C standon!

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020