black rectangle
Az AGROmashEXPO-n mutatta be legújabb fejlesztéseit a WohnderDrone

A magyar agrárgazdaság legnagyobb szakmai seregszemléjéről idén sem hiányozhatott a hazai precíziós gazdálkodás úttörője, a WohnderDrone Kft. A vállalat ezúttal saját gyártású drónnal érkezett a kiállításra, melyen az általuk fejlesztett WohnderJet rendszer legújabb generációja volt a meglepetés.

2023.02.01.


A rendszerint januárban, a Hungexpo-n megrendezésre kerülő kiállításon a szakmai szereplők iránymutatásán túl a hazai gazdálkodók számára is bemutatkoznak a jövő technolóigái. A precíziós gazdálkodás legfrissebb megoldásaira kihegyezett fejlesztések évek óta lázban tartják a nemzetközi szakmát. A téma egyik hazai szakértője, a WohnderDrone Kft. a drónos mezőgazdaság felől közelít a kérdéshez.

Az agrárgépipari mustrán már bemutatkoztak a precíziós permetezést forradalmasító WohnderJet technológiával, valamint azzal a komplex megoldási ökoszisztémával, mely a vállalat saját fejlesztésű megoldásaira épül.

A zalaegerszegi vállalat először a kiállítás keretein belül mutatta be lean farming eszközcsaládjának legújabb, teljes egészében saját fejlesztésű tagját, a WohnderDrone A10-et, mellyel mindenki számára elérhetővé válnak a WohnderJet technológia előnyei.

Az akár tízhektáros óránkénti teljesítményre képes, felszíni mesterséges intelligenciával és radaros akadályelkerülő rendszerrel felszerelt permetező drón a WohnderJet rendszer legújabb, harmadik generációjával érkezik.

Az új generációs CDA-permetezőrendszer minden eddiginél lenyűgözőbb, egyedülálló eredményeket garantál a cseppméretek homogenitását illetően.

A cég az A10 mellé egyedülálló szolgáltatáscsomagot kínál, mely többek között tartalmazza a magyarországi szakszerviz-szolgáltatást és a gyakorlatorientált oktatáscsomagot is.

A háromnapos bemutató során hatalmas érdeklődés követte az A10 debütálását. Dancs Beatrix, a WohnderDrone sales managere elmondta:

Célunk, hogy minél szélesebb körrel ismertessük meg technológiáinkat és az azokon alapuló fejlesztéseinket, hogy egyre többen kihasználhassák a precíziós megoldásaink előnyeit. Az AGROmashEXPO és a hozzá hasonló kiállítások kiváló lehetőséget biztosítanak erre. Ugyanakkor drónfejlesztőként számunkra a felhasználóink visszajelzései az elsődlegesek. Kevés jobb alkalom adódik erre, mint a személyes találkozó, beszélgetés és ismerkedés a valós igényekkel. Ezért örömmel veszünk részt a hasonló rendezvényeken a jövőben is.”

A vállalat februárban a budapesti Precíziós Gazdálkodás Konferencia vendége lesz, ahol Fendrik Ármin, a WonhderDrone vezető drónfejlesztője tart előadást szakmai közönség előtt.

fotók: Novák Márton

black rectangle

Aktuális

𝘅
ÉRDEKLŐDÖM🇬🇧 ENGLISH
Szechenyi2020